dilluns, 1 de novembre del 2010

AMIC LECTOR

Aquest mes, dins del Pla de Lectura hem iniciat el projecte "L'Amic Lector" que consisteix en què els alumnes de 2n (els MARCIANS) ens visiten cada dijous a la tarda, per llegir-nos un conte. Cada parella de nens pot escollir l'espai on es trobin més còmodes (passadís, aula, racó de les famílies, ...) 


Nosaltres pensem que és una activitat positiva, tant pel que fa a les relacions humanes dins del centre com per al gaudi de la lectura. Però no és una feina fàcil. Els MARCIANS s'han d'armar de paciència i treballar amb els MÚSICS l'hàbit de l'escolta (que a la vegada esdevé un reforç per a ells) així com treballar l'atenció i les diferents maneres d'adreçar-se a una altra persona.



Estan tots molt il·lusionats!!! Cal recordar que el més important és gaudir de l'experiència. No cerquem que els músics aprenguin a llegir, sinó a ser feliços escoltant les històries que els altres ens conten, gaudir amb la companyia dels MARCIANS, per poc a poc fer camí.



PD: He afegit un vídeo per a mostrar l'activitat. Ja sabeu que si algú no està d'acord en què pengi imatges, m'ho pot dir en qualsevol moment. Gràcies.

3 comentaris:

patry ha dit...

Que bonito! me parece una gran idea, a Jordi seguro que le gusto mucho... me imagino porque el no me ha contado nada .. por supuesto .!! :-)

Anònim ha dit...

Las imagenes son preciosas. Se nota que disfrutan.

Anònim ha dit...

Hola, jo no he pogut veure es vídeo complert, es talla més o menys a la meitat...però el que he vist és molt maco!
Belén